• Ajankohtaista

 • Uusia tuotteita:

  Tampereen Kirjamessut  -  Supermessuviikonloppu 11. - 13.4.2014. Olemme mukana osaltollamme tervetuloa messuilemaan!

  29.1.2014 Uudet Adressit 18 erilaista saapuivat - näitä meiltä myös tukkuun. Laatikossa 90 kpl valikoimana. Soita ja tilaa! 

  18.1.2014 uusia 2-os. kortteja laidasta laitaan.

  2.1.2014 uusia lahjakasseja, paljon erilaisia tuli tänään - joka pv jotain uutta!

  29.12.2013 uudet onnittelukortit ja ystävänpäiväkortit tulleet. Kysy halpoja tukkuhintojamme! Myös 2-os. kortteja uusia sarjoja... Posliinisia teekannuja useita erilaisia, kauniita. Saimme juuri teekannuja 1500 kpl lisää. HIntamme 9,90 € hae pois! Näitä myös tukkuun niin kauan kuin riittää.

  Uutta!  R. Koivun satukorttisarja 32 erilaista - upeita kortteja.

  Ostimme taidekorttien maahantuojan varaston! Nyt Alekirjakauppoissamme 100 000 taidekorttia - tälläistä valikoimaan ei ole missään muualla. Tervetuloa ! Sivuilla nyt ensimmäiset 40 taidekorttia ja lisää tulee.

  Uusia joulukorttipainoksia mm. 32 glitterkortin sarja, 32 foliopainetun sarja sekä ruotsalaisten taiteilijoiden 32 kortin sarja. Jouluisia lahjakasseja useita kokoja... Näitä myymme myös tukkuun.

  Saimme paljon uusia eriä jäännöseräkortteja laidasta laitaan. Myymälät pursuavat korttiaarteita... Joulukortteja on nyt enenmän kuin koskaan ! Tuhansia erilaisia... Tervetuloa penkomaan!

  Lahja- ja käyttötavaraa on tullut paljon uutta - omia maahantuontieriämme.

  Carl Larsson postikorttisarja 16 korttia. (kuvat postikorttiosiossa ja tukkumaailmasivulla.)

  Nyt ilmestynyt uusi taidekorttisarja 32 eril. klassikkomaalauksista. Nämä näette uudet tuotteet osastossa/taidekortit.

  Uusia paikkakuntakortteja tullut: Helsinkiä, Lahtea ja Tamperetta...

  Kysy edullisia tukkuhintojamme!

 

.

Tervetuloa Antikvariaatti Ensipainos Oy:n verkkokauppaan!

- lukemattomasti luettua ja lukematonta lukemista -

Sivuillamme jo yli 12 235 mielenkiintoista tuotetta!

Olemme lomalla 14.-25.4. myymälämme ovat auki mutta postitukset siirtyvät pääosin maanantaille 28.4. Pahoittelut viiveestä!  Muutama harvinainen Kalle-Kustaa Korkki sivuille mm. nrot 3 ja 4 !  Juuri tullut: Novum 5 osaa, Iso Raamatun tietosanakirja 3 osaa, ARS-Suomen taide 6 osaa sekä Antiikkitavaroihin liittyvää kirjallisuutta, Pekka Lipposia lisää sekä sarjakuva-albumeita nippu. Uusi Comanche: Seriffit tuli just myyntiin ! Ja runsaasti lisää LP-levyjä - eikun penkomaan! Meiltä myös suojapussit LP - ja Singlelevyille.

Sivuille Aku Ankan näytenumero 1951 !Lassi ja Leevejä. Saimme LP-levyjä ja singlejä isohkon erän 700 kpl priimaa..

Karistolta tuli mukavat erät uutta kirjaa mm. Seppo Jokisia, Lee Childia... Ja kivoin tarjoushinnoin taas. Egmontin uutuussarjakuvaa taas kovasti lisää... Alekirjakauppoissamme paljon uusia korttieriä !

Uusi adressisarja ilmestynyt 18 erilaista näitä myymme myös tukkuun.

 Muumikortteja tuli rajusti lisää! Mustavalkokortteja ja 2-os. taidekortteja tuli myös! Neliökortteja laidasta laitaan. Äkkiä katsomaan Suomen suurimpia korttivalikoimia! Taidekortteja jo otos sivuillamme. Ja millä hinnoin !

 

 

Olemme tuhansien wanhojen kirjojen ja lehtien antikvariaatti. Tule tekemään löytöjä menneiltä vuosikymmeniltä. Meiltä löydät niin sarjakuvat, keräilykirjat kuin suurteoksetkin. Asiantuntevaa antikvariaattikauppaa jo vuodesta 1983 alkaen.

Uudet tuotteet osastosta löytyy paljon tarjouskirjoja ja sarjakuvia niin jäännöseriä kuin uutuuksiakin! Myös postikortteja, adresseja, magneetteja ym. Tutustu !

Tukkupuolemme löytyy Tukkumaailmaosiosta, missä on vasta pieni osa tuotteistamme. Juuri saapunut uusi kontti täynnä kivaa myytävää. Tiedustele !

Uusimme tukkusivuston tuotapikaa - tuotteet tulevat erineen ja hintoineen paremmin esille ja ovat tilattavissa netistäkin suoraan.

Alekirjakaupoissamme nyt esillä paljon uusia taide- ja mustavalkokortteja. Harraste- ja musiikkikirjaeriä ym. poikkea penkomaan! Uutta lahja- ja taloustavaraa tullut paljon. Metallilentokoneista lahjalaatikoihin... Sisustuskelloista servetteihin...

Ostamme jatkuvasti wanhoja sarjakuvia, kirjoja ja kokoelmia. Tarjoa rohkeasti ! 03-2147995 (ark. 10-18, la 10-15) tai sähköpostiimme.

Nettisivuilla on vain pieni osa valikoimastamme, joten kannattaa tiedustella muitakin kohteita kuin sivuilla olevia! Liikkeistämme löytyy satojatuhansia kirjoja, sarjakuvia ja postikortteja ym...! Puutelistat ovat tervetulleita ! Joka päivä tulee jotain uutta!

 

  

   

  

Poimintoja tuotteistamme
Susikoski päiväntasaajalla
Susikoski päiväntasaajalla
5.00LoppuunmyytyKotiliesi 11/1942
Kotiliesi 11/1942
6.00LoppuunmyytyAntikvariaatti Ensipainos Oy | Hämeenpuisto 17-19, 33210 TAMPERE | Puhelin: (03) 214 7995 | ensipainos(at)kolumbus.fi
Tuotanto: Wysiwyg Oy