• Ajankohtaista

 • Uusia tuotteita:

  Turun Kirjamessuilla 3. - 5.10.2014. Olemme jälleen osastollamme mukana, joten poikkeilkaa !

  29.1.2014 Uudet Adressit 18 erilaista saapuivat - näitä meiltä myös tukkuun. Laatikossa 90 kpl valikoimana. Soita ja tilaa! 

  18.1.2014 uusia 2-os. kortteja laidasta laitaan.

  2.1.2014 uusia lahjakasseja, paljon erilaisia tuli tänään - joka pv jotain uutta!

  29.12.2013 uudet onnittelukortit ja ystävänpäiväkortit tulleet. Kysy halpoja tukkuhintojamme! Myös 2-os. kortteja uusia sarjoja... Posliinisia teekannuja useita erilaisia, kauniita. Saimme juuri teekannuja 1500 kpl lisää. HIntamme 9,90 € hae pois! Näitä myös tukkuun niin kauan kuin riittää.

  Uutta!  R. Koivun satukorttisarja 32 erilaista - upeita kortteja.

  Ostimme taidekorttien maahantuojan varaston! Nyt Alekirjakauppoissamme 100 000 taidekorttia - tälläistä valikoimaan ei ole missään muualla. Tervetuloa ! Sivuilla nyt ensimmäiset 40 taidekorttia ja lisää tulee.

  Uusia joulukorttipainoksia mm. 32 glitterkortin sarja, 32 foliopainetun sarja sekä ruotsalaisten taiteilijoiden 32 kortin sarja. Jouluisia lahjakasseja useita kokoja... Näitä myymme myös tukkuun.

  Saimme paljon uusia eriä jäännöseräkortteja laidasta laitaan. Myymälät pursuavat korttiaarteita... Joulukortteja on nyt enenmän kuin koskaan ! Tuhansia erilaisia... Tervetuloa penkomaan!

  Lahja- ja käyttötavaraa on tullut paljon uutta - omia maahantuontieriämme.

  Carl Larsson postikorttisarja 16 korttia. (kuvat postikorttiosiossa ja tukkumaailmasivulla.)

  Nyt ilmestynyt uusi taidekorttisarja 32 eril. klassikkomaalauksista. Nämä näette uudet tuotteet osastossa/taidekortit.

  Uusia paikkakuntakortteja tullut: Helsinkiä, Lahtea ja Tamperetta...

  Kysy edullisia tukkuhintojamme!

 

.

Tervetuloa Antikvariaatti Ensipainos Oy:n verkkokauppaan !

Luettua ja lukematonta lukemista laidasta laitaan !

Kaupassamme 12500 tuotetta. Keräilyaarteita menneiltä vuosikymmenilta Aku Ankasta Waltariin.

Tullut elokuva- ja taidekirjoja runsaasti,  Aku jättikirjoja ja neljännesvuosikirjoja. Savikiekkoja 4 kansiollista kivaa suominostalgiaa. Waltarin 1. painoksia mm. Sinun ristisi juureen, Paracelsus Baselissa. Keltaista kirjastoa...

Taas tullut lisää sarjakuvaa. On isot läjät Akun taskukirjaa ja vaikka mitä. Nyt Tintin, Asterixin ja Lucky Luken 1.p. mukavasti lisää.

Ostimme jälleen kotikirjaston ja nyt on runsaasti jännitystä ja uudehkoa kaunoa laidasta laitaan. Nyt hakemaan kesälukemista -  on dekkaria ja klassikkoa joka lähtöön !

Meiltä saat myös suojamuovit kirjoille ja lehdille sekä LP-Levyille ja singleille.

Alekirjakauppoihimme tullut paljon uusia kortteja ja tavaraeriä. Lahjakasseja ja -pakkauksia valtavasti lisää. Talous- ja käyttötavaraa tullut koko kontillinen ja aina edullisiin hintoihin !

Poimintoja tuotteistamme
El Coyote 60
El Coyote 60
5.00LoppuunmyytyMusta Incal
Musta Incal
10.00LoppuunmyytyAntikvariaatti Ensipainos Oy | Hämeenpuisto 17-19, 33210 TAMPERE | Puhelin: (03) 214 7995 | ensipainos(at)kolumbus.fi
Tuotanto: Wysiwyg Oy