• Ajankohtaista

 • Uusia tuotteita:

  10.6.2016. Uusia ristikolehtieriä - näitä myymme myös tukkuun! Lahjakassieriä, adresseja ja uusi onnittelukorttisarja 32 erilaista tekstitöntä korttia - juuri varastoon. Kysy edullisia tukkuhintojamme! 2 uutta foliopainettua kukkakortti-/onnittelusarjaa saapui tänään. Sarjoissa 32 erilaista korttia.

  Olemme Helsingin Kirjamessuilla 22. - 25.10.2015 osasto 7T41. Vielä jäljellä pääsylippuja tule kipin kapin hakemaan omasi ! Olemme mukana jättisuurella osastolla ! Tervetuloa !!!

  Olemme Turun kirjamessuilla 2.-4.2015. Tervetuloa osastollemme penkomaan aarteita ! Kaikkea kirjoista postikortteihin ja keräilyaarteisiin taas 55 neliötä umpitäynnä tavaraa.

  13.8.2015 Neljä uutta joulukorttisarjaa valmistunut.! 2 Glittersarjaa ja 2 foliopainettua sarjaa kussakin sarjassa 32 erilaista korttia. Kysy edullisia tukkuhintojamme ! Lisää joulutuotteita tulossa myöhemmin.

  Uusi nostalgiakorttisarja tullut painosta.

  Uusia korttisarjoja saapunut onnittelukorteista joulukortteihin sivuilla jo useita sarjoja. 

  29.1.2014 Uudet Adressit 18 erilaista saapuivat - näitä meiltä myös tukkuun. Laatikossa 90 kpl valikoimana. Soita ja tilaa! 

  18.1.2014 uusia 2-os. kortteja laidasta laitaan.

  2.1.2014 uusia lahjakasseja, paljon erilaisia tuli tänään - joka päivä jotain uutta!

  29.12.2013 uudet onnittelukortit ja ystävänpäiväkortit tulleet. Kysy halpoja tukkuhintojamme! Myös 2-os. kortteja uusia sarjoja... Posliinisia teekannuja useita erilaisia, kauniita. Saimme juuri teekannuja 1500 kpl lisää. HIntamme 9,90 € hae pois! Näitä myös tukkuun niin kauan kuin riittää.

  Uutta!  R. Koivun satukorttisarja 32 erilaista - upeita kortteja.

  Ostimme taidekorttien maahantuojan varaston! Nyt Alekirjakauppoissamme 100 000 taidekorttia - tälläistä valikoimaan ei ole missään muualla. Tervetuloa ! Sivuilla nyt ensimmäiset 40 taidekorttia ja lisää tulee.

  Saimme paljon uusia eriä jäännöseräkortteja laidasta laitaan. Myymälät pursuavat korttiaarteita... Joulukortteja on nyt enenmän kuin koskaan ! Tuhansia erilaisia... Tervetuloa penkomaan!

  Lahja- ja käyttötavaraa on tullut paljon uutta - omia maahantuontieriämme.

  Carl Larsson postikorttisarja 16 korttia. (kuvat postikorttiosiossa ja tukkumaailmasivulla.)

  Nyt ilmestynyt uusi taidekorttisarja 32 eril. klassikkomaalauksista. Nämä näette uudet tuotteet osastossa/taidekortit.

  Uusia paikkakuntakortteja tullut: Helsinkiä, Lahtea ja Tamperetta...

  Kysy edullisia tukkuhintojamme!

 

Tilausohjeet:

Tilaaminen:

Kun olet tehnyt tilauksesi saat automaattisen viestin, että tilauksesi on vastaanotettu. Sen jälkeen lähetämme erillisen tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa näkyy lähetyksen lopullinen summa postikuluineen. Minimitilaussumma on 5 euroa.

HUOM! Pidämme asiakkaalle tilausta varattuna 10 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa, mikäli maksu on suorittamatta!

Maksutavat:

Tilille tilausvahvistuksen mukaisesti, jonka jälkeen lähetämme tuotteet. Tai noudon yhteydessä myymälässä. Myymälässämme voit maksaa käteisellä tai korteilla.

 

 

Laskutus:

Laskulla toimitamme kirjastoille ja julkisyhteisöille.

Toimitustavat:

Tilaukset lähetämme pääsääntöisesti Itellan (postin) kautta. Voit myös noutaa tilauksen myymälästämme Hämeenpuisto 17-19, 33210 Tampere. Puh. 03 - 2147995. Avoinna ark. 10 - 17, la 10 -15.

Toimituskulut:

Jokaisella yksittäisellä tuotteella näkyy postituskulut. Ostaessasi useamman kirjan ym. postikulut veloitetaan vain yhden kerran isoimman postimaksun mukaan. Eli tilatessa useamman tuotteen kerralla säästät kuluissa! Ilmoitetut postituskulut koskevat toimituksia ainoastaan Suomen sisällä. Noutaessasi tuotteet postikuluja ei tule.

Toimitusajat:

Pyrimme käsittelemään toimitukset kolmen arkipäivän kuluessa. Messujen ja tapahtumien aikana toimitukset voivat viivästyä. Näistä viiveistä pyrimme ilmoittamaan sivuillamme. Huomioittehan, että pankkien väliset viiveet ja viikonloput hidastavat toimituksia.

Palautusoikeus:

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista (14) vuorokauden palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamisesta. 

Tuotteet tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne olivat vastaanottohetkellä. Puh. 03 - 2147995.

Kuntoluokitus:

Nv näytevarastopalautus, voi olla hintalapun jälkiä ym. mutta uusi

K4 erinomainen

K3 hyvä

K2 tyydyttävä

K1 huonokuntoinen

Käytettyjä lyhenteitä:

Nid.   nidottu

Sid.   sidottu

Kp.    kansipaperit

Ns.    nahkaselkä

Nk.    nahkakannet

Nv.    näytevarastokappale

Antikvariaatti Ensipainos Oy | Hämeenpuisto 17-19, 33210 TAMPERE | Puhelin: (03) 214 7995 | ensipainos(at)kolumbus.fi
Tuotanto: Wysiwyg Oy