• Ajankohtaista

 • Uusia tuotteita:

  10.6.2016. Uusia ristikolehtieriä - näitä myymme myös tukkuun! Lahjakassieriä, adresseja ja uusi onnittelukorttisarja 32 erilaista tekstitöntä korttia - juuri varastoon. Kysy edullisia tukkuhintojamme! 2 uutta foliopainettua kukkakortti-/onnittelusarjaa saapui tänään. Sarjoissa 32 erilaista korttia.

  Olemme Helsingin Kirjamessuilla 22. - 25.10.2015 osasto 7T41. Vielä jäljellä pääsylippuja tule kipin kapin hakemaan omasi ! Olemme mukana jättisuurella osastolla ! Tervetuloa !!!

  Olemme Turun kirjamessuilla 2.-4.2015. Tervetuloa osastollemme penkomaan aarteita ! Kaikkea kirjoista postikortteihin ja keräilyaarteisiin taas 55 neliötä umpitäynnä tavaraa.

  13.8.2015 Neljä uutta joulukorttisarjaa valmistunut.! 2 Glittersarjaa ja 2 foliopainettua sarjaa kussakin sarjassa 32 erilaista korttia. Kysy edullisia tukkuhintojamme ! Lisää joulutuotteita tulossa myöhemmin.

  Uusi nostalgiakorttisarja tullut painosta.

  Uusia korttisarjoja saapunut onnittelukorteista joulukortteihin sivuilla jo useita sarjoja. 

  29.1.2014 Uudet Adressit 18 erilaista saapuivat - näitä meiltä myös tukkuun. Laatikossa 90 kpl valikoimana. Soita ja tilaa! 

  18.1.2014 uusia 2-os. kortteja laidasta laitaan.

  2.1.2014 uusia lahjakasseja, paljon erilaisia tuli tänään - joka päivä jotain uutta!

  29.12.2013 uudet onnittelukortit ja ystävänpäiväkortit tulleet. Kysy halpoja tukkuhintojamme! Myös 2-os. kortteja uusia sarjoja... Posliinisia teekannuja useita erilaisia, kauniita. Saimme juuri teekannuja 1500 kpl lisää. HIntamme 9,90 € hae pois! Näitä myös tukkuun niin kauan kuin riittää.

  Uutta!  R. Koivun satukorttisarja 32 erilaista - upeita kortteja.

  Ostimme taidekorttien maahantuojan varaston! Nyt Alekirjakauppoissamme 100 000 taidekorttia - tälläistä valikoimaan ei ole missään muualla. Tervetuloa ! Sivuilla nyt ensimmäiset 40 taidekorttia ja lisää tulee.

  Saimme paljon uusia eriä jäännöseräkortteja laidasta laitaan. Myymälät pursuavat korttiaarteita... Joulukortteja on nyt enenmän kuin koskaan ! Tuhansia erilaisia... Tervetuloa penkomaan!

  Lahja- ja käyttötavaraa on tullut paljon uutta - omia maahantuontieriämme.

  Carl Larsson postikorttisarja 16 korttia. (kuvat postikorttiosiossa ja tukkumaailmasivulla.)

  Nyt ilmestynyt uusi taidekorttisarja 32 eril. klassikkomaalauksista. Nämä näette uudet tuotteet osastossa/taidekortit.

  Uusia paikkakuntakortteja tullut: Helsinkiä, Lahtea ja Tamperetta...

  Kysy edullisia tukkuhintojamme!

 

Ostamme ja arvioimme kotikirjastoja ja kokoelmia!

Ostamme jatkuvasti: Arkkitehtuuri, rakentaminen, tekniset käsityöt, ilmailu, sotahistoria, kolmas valtakunta, antiikin klassikot, Keltainen kirjasto, aapisia, Inhaa, Paulaharjua, puukkokirjoja, kansanperinnettä, 1950-luvun MMM, paikallishistoriaa, Vapaussotaa, ikonikirjoja, ulkofennicaa ...

Kaikki suomenkielinen 1700-luvun ja vanhempi kirjallisuus kiinnostaa ! 

Dekkareista ja jännäreistä: Christie, Taiga, Outsider, Simenon, Doyle, periaattessa kaikkia 1900-1920 lukujen dekkareita. Jännäreistä mm. Cussler, Lang, Ludlum, Doyle, Wilbur Smith, Mäen ensipainoksia.

Scifiä ja fantasiaa: Asimov, Clarke, Lem, Wells, Heinlein, ym. "kova scifi". Fantasiaa laidasta laitaan...

Kaikki rakentamiseen ja tekniikkaan liittyvä sekä käden taitoihin on tänä päivänä haluttua - tarjoa näitä !

Lehtiä: Keräilysarjakuvaa, Aku Ankan taskukirjoja, Tex Willer, Kuvitetut klassikot, Shokki, Maailma kuvina, Satusarja, Ken Parker, Korkeajännitys, Masi, Karvinen, Lassi ja Leevi, Valerian, Alix, Conan barbaari, Ihmesarja, Kauhu, Pecos Bill, Johannes ja Pirkale, Buster ja lähes kaikkia 1930-1950-lukujen sarjakuvia... Propagandalehtiä AKS:stä Signaaliin, Rudolf Koivun ja Martta Wendelin kuvittamia lehtiä ja kortteja, Elokuva-aittoja. 1960-luvun Hymyjä, 1960-70-luvun Suosikkeja ym. musiikkilehtiä. Urheilun Kuva-aittoja... Ja monia 1920-1950-luvun aikauslehtiä.

Keräilyharvinaisuudet kuten Aku Ankan näytenumero, Lumikki ja 1930-luvun Disney kirjat kiinnostavat erityisesti. Kannattaa tarjota!

Vanhoja postikortteja, savikiekkoja, karttoja, kiiltokuva- ja tulitikkuetikettivihkoja, koulutauluja ja LP- ja singlelevyjä.

Kirjasarjoja: Ars-Suomen taide 6 os., Novum 5 os., Iso Raamatun tietosanakirja 10 os., Pinx taidesarjoja, Suomen antiikkiesineet 1-4, Suomen maatilat 5 os., Suomen kartanot ja suurtilat 1-3, Tekniset käden taidot 1-4. Suurteoksia: Audubon: linnut kotelossa, Biblia 1642 kotelossa... tarjoa !

Myös kustantajien ja kauppojen loppuerät ym. kiinnostavat eli tarjoa rohkeasti! Kirja-, paperitavara-, lehti- ja korttierät erityisesti. Ostamme kokonaisia lopetettavia kauppoja kaikkineenkin mikäli tavara käypää ja mielenkiintoista, joten voitte tarjota isompiakin kokonaisuuksia.

Huom.! Kun lähetätte sähköpostilla listoja, niin laittakaa puh. numero mukaan. Pitkiä listoja on niin hidas kommentoida kirjoittaen.  Lähettäkää listat jossain yleisesti luettavissa olevassa tiedostomuodossa esim. Word, Exel, RTF. Kiitos.

Soita ja kysy 03-2147995 ! Pöyhönen

Antikvariaatti Ensipainos Oy | Hämeenpuisto 17-19, 33210 TAMPERE | Puhelin: (03) 214 7995 | ensipainos(at)kolumbus.fi
Tuotanto: Wysiwyg Oy