• Ajankohtaista

 • Uusia tuotteita:

  10.6.2016. Uusia ristikolehtieriä - näitä myymme myös tukkuun! Lahjakassieriä, adresseja ja uusi onnittelukorttisarja 32 erilaista tekstitöntä korttia - juuri varastoon. Kysy edullisia tukkuhintojamme! 2 uutta foliopainettua kukkakortti-/onnittelusarjaa saapui tänään. Sarjoissa 32 erilaista korttia.

  Olemme Helsingin Kirjamessuilla 22. - 25.10.2015 osasto 7T41. Vielä jäljellä pääsylippuja tule kipin kapin hakemaan omasi ! Olemme mukana jättisuurella osastolla ! Tervetuloa !!!

  Olemme Turun kirjamessuilla 2.-4.2015. Tervetuloa osastollemme penkomaan aarteita ! Kaikkea kirjoista postikortteihin ja keräilyaarteisiin taas 55 neliötä umpitäynnä tavaraa.

  13.8.2015 Neljä uutta joulukorttisarjaa valmistunut.! 2 Glittersarjaa ja 2 foliopainettua sarjaa kussakin sarjassa 32 erilaista korttia. Kysy edullisia tukkuhintojamme ! Lisää joulutuotteita tulossa myöhemmin.

  Uusi nostalgiakorttisarja tullut painosta.

  Uusia korttisarjoja saapunut onnittelukorteista joulukortteihin sivuilla jo useita sarjoja. 

  29.1.2014 Uudet Adressit 18 erilaista saapuivat - näitä meiltä myös tukkuun. Laatikossa 90 kpl valikoimana. Soita ja tilaa! 

  18.1.2014 uusia 2-os. kortteja laidasta laitaan.

  2.1.2014 uusia lahjakasseja, paljon erilaisia tuli tänään - joka päivä jotain uutta!

  29.12.2013 uudet onnittelukortit ja ystävänpäiväkortit tulleet. Kysy halpoja tukkuhintojamme! Myös 2-os. kortteja uusia sarjoja... Posliinisia teekannuja useita erilaisia, kauniita. Saimme juuri teekannuja 1500 kpl lisää. HIntamme 9,90 € hae pois! Näitä myös tukkuun niin kauan kuin riittää.

  Uutta!  R. Koivun satukorttisarja 32 erilaista - upeita kortteja.

  Ostimme taidekorttien maahantuojan varaston! Nyt Alekirjakauppoissamme 100 000 taidekorttia - tälläistä valikoimaan ei ole missään muualla. Tervetuloa ! Sivuilla nyt ensimmäiset 40 taidekorttia ja lisää tulee.

  Saimme paljon uusia eriä jäännöseräkortteja laidasta laitaan. Myymälät pursuavat korttiaarteita... Joulukortteja on nyt enenmän kuin koskaan ! Tuhansia erilaisia... Tervetuloa penkomaan!

  Lahja- ja käyttötavaraa on tullut paljon uutta - omia maahantuontieriämme.

  Carl Larsson postikorttisarja 16 korttia. (kuvat postikorttiosiossa ja tukkumaailmasivulla.)

  Nyt ilmestynyt uusi taidekorttisarja 32 eril. klassikkomaalauksista. Nämä näette uudet tuotteet osastossa/taidekortit.

  Uusia paikkakuntakortteja tullut: Helsinkiä, Lahtea ja Tamperetta...

  Kysy edullisia tukkuhintojamme!

 

Tuotteita tukkuun

   Taas saapuu uutta tavaraa kontillinen taloustavaroista paperikauppatavaroihin ym. Uusimme tukkusivuston lähiaikoina ja saamme uudet tuotteet esille paremmin.

Kortti- ja paperitavara eriä tullut lisää - ja edulliset tukkuhinnat!

Lisäsimme Tukkumaailma valikon sieltä löytyy jatkossa tukkuun myytävät tuotteet. Tuotteita on satoja, joten kestää hivenen kunnes saamme ne kaikki syötettyä. Eriä tulee ja vaihtuu kokoajan, joten kannattaa tiedustella myös puhelimitse. Tukkusivuille pääsee suoraan osoitteella: www.tukkumaailma.fi

Meiltä löydät jälleenmyyntiin laajat valikoimat ristikkolehtiä (saimme juuri erän Vuodenaika-ristikoita, kryptoja ym.) ja sudokupokkareita (jo 25 erilaista). Paljon vaihtuvia eriä kirjoista ja sarjakuvista ym.

Postikorttipuolelta löytyy kaikki sesongit 1- ja 2-osaisia kortteja. Uudet upeat adressit ovat saapuneet ja niitä on 18 erilaista. Omia painoksia tullut taas onnittelu- ja taidekorteista ym.

Uusia värityskirjoja tuli valikoimiin 22 erilaista. Pienten lasten palapelejä, puisia palapelejä,  runsaasti kirjamerkkejä, kirjekuoripaketteja, muistikirjoja, erilaisia kynäpaketteja, pelikorttipakkauksia mm. Marilyn, peltisiä nostalgisia pillerirasioita, peltikylttejä, enkelipakkauksia...

Kustannamme itse kortteja ja myymme tarjouseriä, joten valikoimaa löytyy todella paljon!

Tarjoamme myös jälleenmyyjille kokonaisia kortti- ja kirjaosastoja provisiomyyntiin. Tuomme kortit telineineen paikanpäälle, joten tämän helpompaa ei riskittömän lisämyynnin saaminen enää ole.

Tukkuvalikoimissamme tarroja (n. 150 erilaista), teippejä, lahjapakkauksia, peltirasioita, sisustustavaraa, mukeja, avainkaappeja, magneetteja, korulaatikoita, lastensukkia, posliinipatsaita... laidasta laitaan. Lisäämme uusia tuotteita sivuillemme koko ajan.

Soita ja kysy lisää! Martti Pöyhönen 040-5060560 tai myymälä 03-2147995.

 

Teline

Antikvariaatti Ensipainos Oy | Hämeenpuisto 17-19, 33210 TAMPERE | Puhelin: (03) 214 7995 | ensipainos(at)kolumbus.fi
Tuotanto: Wysiwyg Oy